Ik ben Coba Kleef..

Met veel enthousiasme ben ik altijd in de weer met stoffen en kleding maken. Ik haal hier veel voldoening uit. Bovendien voel ik me comfortabel in mijn zelf ontworpen en gemaakte kleding.

Mijn modevakschool is in Julianadorp, Drooghe Bol 1004 (bijgebouw van school “de Hofstee”)
De lesruimte is zo ingericht dat ieder een eigen in hoogte verstelbare tafel heeft waarop het patroon op sta hoogte getekend en/of overgenomen kan worden en geknipt. De tafel kan ook op elk gewenste zithoogte ingesteld worden, en kan je ook met de naaimachine hier blijven zitten, dat houd in dat ieder op haar/zijn eigen plaats kan blijven. de groepen bestaan uit maximaal 6 personen. De opstelling is zo dat ieder zeker 1,5 meter van elkaar zit.
Voor elke cursist staat er een naaimachine. Er zijn ook twee lockmachines met verschillende kleuren garen die u gratis kunt gebruiken. Er is een ruime, gratis parkeergelegenheid voor de school, waar u de auto kunt parkeren. U gaat over het voetpad, dat aan de rechterzijde van de school ligt, zie je het bijgebouw
De ingang is aan de achterzijde van de school

Sinds 1986 ben ik aangesloten bij de landelijke modevakschool vereniging Danckaerts en geef ik les in kleding maken
Er zijn verschillende cursusmogelijkheden. Er is een;

  • Jaarcursus
  • Korte cursus van 8 weken
  • Cursus fijne kneepjes
  • patroon tekenen

U kiest zelf uw patroon en werkt in eigen tempo.
Patronen kunnen aangepast worden aan uw maten en wensen.
Samen werken naar een mooi resultaat!

De lessen zijn van eind september tot en met mei. Als er plaats is kunt u ook tussentijds instromen. Om op de hoogte te blijven van de diverse activiteiten kunt u op mijn Facebook of Instagram pagina kijken. Klik hiervoor op de buttons onderaan in het scherm.

Ik verwelkom u graag als cursist!

Coba Kleef, Modevakschool Coba.