Kleuranalyse

Aan de hand van vele nuances in verschillende kleuren wordt uw persoonlijke kleurenpalet samengesteld. We gaan op zoek naar die kleuren die u fris en stralend maken.

Dit zijn kleuren die in harmonie zijn met uw huid, ogen en (natuurlijke) haarkleur. Bent u een Lente, zomer, herfst of wintertype? Ontdek het op deze leerzame dag, waarbij we met een groep van 7 personen zijn en zelf gaan ontdekken welke kleur er beter staat en welke minder goed. Misschien heeft u dit al eens eerder gedaan, maar in de loop der jaren, kan de haar kleur veranderen, dan kan dit ook zijn uitwerking hebben op het kleurpalet. Iedere deelneemster krijgt een persoonlijk advies over de kleur en stijl, die het beste bij haar past.

Heeft u een Y- figuur (brede schouders en smalle heup) of heeft u het peer model of juist een appel model, daarin krijgt u advies wat voor soort kleding u het beste zou kunnen maken of aanschaffen,
en wat voor soort stoffen ook al zou u de kleding niet zelf maken, ook dan word u verteld welke modellen en wat voor stofsoorten het beste zou zijn.
Vaak denkt men tricot is altijd goed, maar er zijn nog zoveel andere (mooie)stoffen,
in combinatie Ton sur Ton of ook wel kleur op kleur genoemd

Iedere deelneemster krijgt haar seizoenkleurenpalet mee naar huis

Ook de make-up wordt uitvoerig besproken. 
Bovendien wordt de make-up op een persoon toegepast.

De kleuranalyse  staat gepland op datum nog nader te bepalen
     vrijdag …………….. en/of 
  zaterdag ………………

Aanvang van 09.00 tot 16.00 á 16.30 uur. Met koffie/thee en lekkers, een lekkere lunch en ’s middags lekkere hapjes word het inwendige van de mens ook goed verzorgt. U hoeft dus niets mee te nemen! behalve pen en papier. De kosten voor deze TOP dag is slechts € 95,00 per persoon. Als dit u aanspreekt wacht dan niet te lang met aanmelden.
Deze workshop wordt gehouden in Julianadorp.
Mocht u nog vragen hebben bel 06 – 55 57 75 84 of ga naar de contactpagina. Daar vind u het contactformulier